Betegségkalóz

Azonosítsd be, keresd meg és pusztítsd el mindazt a kórt mi neked árt. Nem vagy egyedül mi segítünk!

Támogatóink

Linkblog

Archívum

Reklám

MyStat

ExtremeTracking

eXTReMe Tracker

Bevezetés avagy Miért is ?!

2007.10.06. 00:49 orenas

A mai ínséges és betegséghordozókkal teli világban olyan információkat akarunk közé tenni amellyel a legtöbben sikeresen veszik fel a harcot a legtöbb és gyakoribb betegségekkel , kórokozókkal szemben. Nem célunk önkéntes és ingyenes orvos képzés, de nagyon sok információt és ismeret anyagot adunk át egészségügyi képzésből, mindezt érthető köznyelven, lehetőleg használható gyakorlati példákkal.
Senkit nem biztatunk hogy ha megbetegszik ne forduljon a háziorvosához, sőt kifejezetten ajánljuk a háziorvosokkal való kommunikáció fenntartását. Sajnos én az ország, nevezzük úgy, hogy kevésbé támogatott régiójában lakom és itt a háziorvosok többségének a szaktudása (vagy legalábbis annak alkalmazása) és empatikus képessége igen csak elmarad a vártól. Tisztelet a kivételnek, igenis vannak lelkiismeretesen dolgozók is, sajnos ők vannak a kevesebben.
A Lényeg, hogy ismeret anyagot fogunk át adni az ön gyógyítás, otthonápoláshoz. Mindezt azért, mert egyre gyakrabban kerülhetünk olyan helyzetben hogy egyik napról a másikra magunk, vagy esetleg valamely közeli hozzátartozónk ápolói leszünk hirtelen egyik napról a másikra (lásd 1 napos sebészet).

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyítás otthonápolás ön gyógyítás

A bejegyzés trackback címe:

https://betegsegkaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr10187734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása